Şair ve eğitimci Mehmet İşten'den Paragraf Denemeleri

Şair ve eğitimci Mehmet İşten'in Paragraf Denemeleri kitabı, İşler Kitabevi bünyesinde kurulan Deneme Deposu Yayınları tarafından basıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şair ve öğretmen Mehmet İşten'in Paragraf Denemeleri kitabı, İşler Kitabevi bünyesinde kurulan Deneme Deposu Yayınları tarafından yayımlandı. Kitapta 30 soruluk 20 deneme yer alıyor. 

Acil Yayınları TYT Paragraf Deneme Deposu

Kitapta yer alan ve sadece edebiyat sanat konularında değil hayatın her alanına ilişkin bir genişliğe sahip olan paragraf metinleri kolay-orta ve zor olarak sınıflandırıldı. Mehmet İşten böylece, öğrencilere hangi tür sorularda daha çok zorlandığını anlayabilme olanağı sağlamayı amaçlıyor. İşten ayrıca kitabın ön sözünde de belirttiği gibi, öğrencilerin çözümlere rağmen anlayamadıkları sorular olursa daha geniş açıklamalarını Youtube kanalında yapacak. 

ÖSYM, 2021 TYT’de geçmiş yıllarda sorduğu yeni nesil soruların yanı sıra daha önce hiç sormadığı 4 yeni soru türüne yer verdi. Bu tür sorular piyasadaki kaynakların çoğunda henüz bulunmasa da Paragraf Denemeleri kitabında yer alıyor. 

Kitap, İşler kitabevlerinde ve pek çok internet kitapçısında bulunuyor. (HABER MERKEZİ)