Sahur programındaki gafla gündem olan Çıtlak, Erdoğan'ı ağlatmıştı

Kanal D’de sahur programı yapan Fatih Çıtlak’ın yayında dil sürçmesi yaşaması sosyal medyada gündem oldu. Çıtlak, kamuoyunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan sorularıyla tanınmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mehmet Fatih Çıtlak’ın, sunduğu sahur programındaki gafı sosyal medyada gündem oldu. Dua ile ilgili konuşan Çıtlak, “Bir yerde ağzından bir söz kaçıyor hayatın değişebiliyor. Evlenirken bir kere ‘evet’ diyorsun dünyan kararıyor, hayatın değişiyor, medeni halin değişebiliyor mesela” dedi.

BİLAL ERDOĞAN’IN EŞİNİN DAYISI

Fatih Çıtlak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın eşi Reyyan Uzuner'in öz dayısı. Hatta ATV’de Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde katıldığı programda sorduğu sorular ile onu 'ağlatan' kişi… 

'BAKSAM BEN DE AĞLAYACAKTIM' DEMİŞTİ

Çıtlak, Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde yaşanan olayla ilgili olarak basına yaptığı açıklamada, "Kendi sesinden şiiri dinlerken duygulanacağını biliyordum ama ağlayacağını tahmin etmedim. Başbakan'ın tanıdık, akraba çevresinde yemek duası olsun, beraberce dua edildiğinde, ağlayarak memleketine dua ettiğini görmüş bir insanım. O zaman yanında ne basın, ne başkası var. Yani kimseye riya borcu yoktur demişti. O esnada Erdoğan'la göz göze gelmek istemediğini de belirten Çıtlak, "Çünkü ben de ağlayacaktım! Baktım rengi uçtu. Ben de ağlarsam daha kötü olacaktı. Farklı yerlere çekilmesin diye ağlamamak için kendimi zor tuttum. Ama programdan sonra ciddi ciddi ağladım. Bir saat kendime gelemedim" diye konuşmuştu.

Fatih Çıtlak 29 Mart 2009 yılında yapılan yerel seçimlerinde AK Parti sıralarından meclis üyesi seçilmişti. Başakşehir Belediyesi’nde ise Belediye Başkan Vekilliği görevini üstlenmişti.

İNSAN VE İRFAN VAKFI BAŞKANI

Mehmet Fatih Çıtlak 17 Kasım 2013’te kurulan İnsan ve İrfan Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevini yürütüyor. Bu vakfın kurucuları arasında Bilal Erdoğan da yer alıyor. (HABER MERKEZİ)