Şahan Gökbakar'dan Kızılay Başkanı Kınık’a: Hafiften titreme geldi mi?

Şahan Gökbakar, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın Kızılay Başkanı Kınık'a tepki göstermesinin ardından, "Ooo Kerem hafiften titreme geldi mi? Bak partililerin bile sana ayar çekiyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın komedyen Şahan Gökbakar’a yönelik ifadelerine tepki gösterdi. Turan'ın ifadelerinin ardından Gökbakar da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Gökbakar paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

Ooo Kerem hafiften titreme geldi mi? Bak partililerin bile sana ayar çekiyor. Yanlışlarının bedelini ödeyip istifa etmek, yerine Atatürk de çadır sattı diye yalan söylersen, Murat Ağırel  gibi gazeteciler de çıkar yalanını suratına vurur. AFET ZAMANI ÇADIR SATAN KEREM."

Bir sonraki paylaşımında da Bülent Turan'ı etiketleyen Gökbakar, "Bülent Turan ben Recep İvedik tiplemesi değilim. Adım Şahan Gökbakar. Komedyenim. Sizi, 'Osman Öcalan TRT'ye çıkmadı, TRT Kürdiye çıktı' diyerek hepimize kahkaha attıran mükemmel şakanızdan tanıyorum. Bu arada keşke Recep İvedik'in bazı özellikleri hepinizde olsa. İyi pazarlar" dedi. 

AK PARTİLİ TURAN: BU NASIL BİR ÜSLUP?

AK Partili Turan, Kerem Kınık'a, “Allah aşkına ‘Şahancım’ ne, ‘bulaşmak’ ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!” demişti. 

MURAT AĞIREL: KINIK'I BELGELER YALANLADI

Gazeteci Murat Ağırel, 6 Şubat’taki Maraş merkezli depremlerin üçüncü gününde Ahbap’a 46 milyon TL’ye çadır satması tepki çeken Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınık'ın "Kızılay bu işi yeni de yapmıyor, Atatürk’ün emri ile İsmet Paşa’nın onayı ile yapılan çadır satışları var" iddiasını arşiv belgeleriyle yalanlamıştı.