Şahan Gökbakar: Çadırlar pahalı değil mi? Haluk Levent: Çok korunaklı

Şahan Gökbakar, katıldığı bir televizyon programında Kızılay'dan 20 bin TL'ye çadır aldıklarını ve bu çadırların çok kaliteli olduğunu söyleyen Haluk Levent'e tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ahbap Derneği'nin kurucusu ve müzisyen Haluk Levent, bu sabah katıldığı Fox TV yayınında Kızılay'dan satın aldıkları çadırlar hakkında konuştu.

Depremin ilk günlerinde Kızılay'dan 2 bin 50 çadır satın aldıklarını belirten Levent, "Biz, biraz indirim yaptırabildik ve tanesini 19 küsur bin liraya aldık. Artı KDV ve nakliye ile maliyeti 22 bin liraya gelebiliyor. Dün bir arkadaşım yazmış ‘çadırlar 11 bin lira sen 20 bin lira vermişsin’ diye, yapmayın. Tam izolasyon çadır o fiyata olmaz" dedi.

Haluk Levent'in açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösteren komedyen Şahan Gökbakar, Levent'in 19 Şubat'ta yaptığı bir paylaşıma da yer verdi. Gökbakar şunları söyledi:

"Haluk bu sabah TV'de, Kızılay'la alışverişini cansiperane savunurken 'fiyat normal, çadırlar kaliteli' dedi. Kendi tweet'i 145.446.500 TL / 13.250 çadır= 10.970 TL. Haluk sen de 10 bine almışsın çadırların tanesini. 22 bine aldıkların kaliteli de, bu aldıkların kalitesiz miydi?"

Gökbakar bir gün önce yaptığı paylaşımında da bazı afet çadırlarının ücretlerine yer vererek şöyle konuşmuştu:

"46 milyon TL / 2 bin 50 çadır= 22 bin 435 TL çadır başına... Bana baya pahalı geldi! Biraz daha eklesen konteynır var. Ayrıca girdim baktım internete perakende satışta 5-13bin TL arasında değişiyor fiyatlar. Toplu alınca fiyat daha da inmesi gerekmiyor mu?"

Gökbakar'ın paylaşımına yanıt veren Haluk Levent ise, "Sevgili Şahan. 19 binlik + KDV çadırlardan yani bizim 2 bin 50 tane aldığımız çadırlardan şu anda olsa hiç ucuz çadır almam. Çünkü tam korunaklı çok sıcak deprem çadırı. Piyasada yok şu anda. Keşke olsa da alsak. Yani bu hesaplama çadır kalitesine göre değişiklik gösteriyor" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)