Sahada kalp krizi geçiren Eriksen, 9 ay sonra golle döndü

EURO 2020'deki Finlandiya maçı sırasında sahada kalp krizi geçiren Christian Eriksen, 9 ay aradan sonra Danimarka Milli Takımı'na döndü. Eriksen oyuna girdikten 2 dakika sonra golünü attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Haziran 2021'deki Finlandiya karşılaşmasında geçirdiği kalp krizinin ardından futbola dönen Danimarkalı Christian Eriksen, olaydan sonra ilk defa Milli Takım'la sahaya çıktı. 

9 ay sonra ilk kez Hollanda'yla oynanan hazırlık maçında Danimarka Milli Takımı formasını giyen Eriksen, oyuna girdikten 2 dakika sonra golünü attı.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Brentford'un formasını giyen futbolcu, yedek kulübesinde başladığı maçın 47. dakikasında attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı. 

Eriksen, 12 Haziran 2021'de Danimarka'nın Finlandiya ile Kopenhag'ta oynadığı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası grup maçının 42. dakikasında aniden yere yığıldı. Dakikalarca kalbi duran ve yaklaşık 20 dakika kalp masajı yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılan Eriksen, aylar sonra Brentford formasıyla yeşil sahalara dönmüştü. (HABER MERKEZİ)

 

 

Etiketler Eriksen Danimarka