Saadet Partisi adayı Aydın: Bir tarafa İmamoğlu’nun bir tarafa da Kurum’un görselleri dikilmiş, bizce görgüsüzce

Saadet Partisi'nin İstanbul adayı Birol Aydın, "Üsküdar’ın meydanında bir tarafa Ekrem İmamoğlu’nun bir tarafa da Murat Kurum’un görselleri dikilmiş. Bizce görgüsüzce, hoyratça bir görüntü" dedi.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ve Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bayat, beraberindeki partililerle Üsküdar Sahaflar ve Balıkçılar Çarşısı’ndaki esnafı ziyaret etti.

DHA'nın haberine göre, Aydın ve Bayat ziyaret sırasında esnafın sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini anlattı.

Ardından Üsküdar meydanında açıklama yapan Birol Aydın, "Yılmaz Bayat ile Üsküdar’da esnafı ziyaret ettik. Bu ucube hali görünce insan şaşırıyor. İstanbul, Üsküdar meydanı kimin? Bu nobranlık, keyfilik, görgüsüzlük nedir? Üsküdar’ın meydanında bir tarafa Ekrem İmamoğlu’nun bir tarafa da Murat Kurum’un görselleri dikilmiş. Bizce görgüsüzce, hoyratça bir görüntü. Bize 'İstanbul için ne yapacaksınız?' diyorlar. Bu keyfiliği ortadan kaldıracağız. Bu normal, ahlaki bir durum değildir. İstanbulluya, Üsküdarlıya saygısızlıktır" diye konuştu.

"Düğme başından yanlış iliklenmiş, bu düğmeyi değiştirmeye geliyoruz" diyen Aydın, "Başka bir İstanbul’un mümkün olduğunu, İstanbul’da başka bir yaşamın mümkün olduğunu haykırıyoruz. Böyle bir keyfilik, hoyratlık olmaz. İstanbul’u içinde bulunduğu cendereden çıkarmak, her bir meselemizin üstesinden gelmek mümkündür" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bayat ise "Türkiye’de AK Parti ve CHP diye iki parti olduğunu ima ediyorlar. Halbuki Türkiye’de birçok parti var. En önemli partilerden biri de Saadet Partisi’dir. Çünkü Saadet Partisi; insana dokunan, insan için siyaset üreten, insanın mutluluğunu esas alan bir partidir. Bütün partiler meydanda böyle yer açsa burası yaşanılmaz hale gelir. Siyaseti eşit şartlarda yapmamız lazım. Adil olunması gerekiyor. Adil yönetimin olmadığı yerde huzur, saadet ve bereket olmaz. Bunun değişmesi lazım" dedi.

(HABER MERKEZİ)