Ryan Gosling, Barbie filmindeki rolü nasıl kabul ettiğini anlattı: Okuduğum en iyi senaryo

Ryan Gosling Greta Gerwig'in 2023 yılında vizyona girmesi planlanan "Barbie" filmindeki Ken rolünü nasıl kabul ettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Greta Gerwig yönetmenliğindeki "Barbie" filminde 'Ken' karakterini canlandıran oyuncu Ryan Gosling, Jimmy Fallon'ın The Tonight Show programında rolü nasıl kabul ettiğini anlattı. Gosling, film için teklif aldığında düşünmek için arka bahçesinde yürüdüğünü belirterek, "Okuduğum en iyi senaryo. Teklifi aldıktan sonra arka bahçeye çıktım ve Ken'i nerede buldum biliyor musun Jimmy? Çamurun içinde, yüzü aşağı dönük ve ezilmiş bir limonun yanında..." dedi. 

Variety'nin aktardığı habere göre, Gosling daha sonra Ken bebeğinin fotoğrafını çekerek Gerwig'e mesaj attığını ve rolü kabul ettiğini söyledi. Gosling mesajda, "Senin Ken'in olacağım çünkü bu hikâye anlatılmalı" ifadelerini kullandığını belirtti. 

Variety ayrıca, bebeğin Gosling'in Eva Mendes ile kızlarından birine ait olduğunu, bu nedenle bebeğin arka bahçesinde olduğunu açıkladı. 

Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaşacağı "Barbie" filminin oyuncu kadrosunda ayrıca America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae ve Michael Cera yer alıyor. Filmin Temmuz 2023’te vizyona girmesi planlanıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler Ryan Gosling barbie ken