Russell Crowe, 'Thor: Love and Thunder' filminin kadrosunda

Oscar'lı oyuncu Russell Crowe, "Thor: Love and Thunder" filminin kadrosuna girdi. "Thor: Love and Thunder", 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Russell Crowe, şu anda Avustralya'da çekimleri süren, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson ve Christian Bale'in başrollerini paylaştığı, Marvel Stüdyoları'nın "Thor: Love and Thunder" filminde rol alacak. Crowe'un filmdeki rolü henüz paylaşılmadı.

NTV'nin aktardığına göre, Deadline, oyuncunun kadroya girmesi haberini Crowe'un hafta sonu filmin oyuncularıyla rugby oynarken görülmesine dayandırdı.

Oscar'lı yönetmen Taika Waititi, dördüncü Thor filmi olan "Thor: Love and Thunder"ın kadrosuna Matt Damon, Luke Hemsworth ve Sam Neill isimlerini de ekledi. Oyuncular, 2017 yapımı "Thor: Ragnarok" filmindeki Loki, Thor ve Odin versiyonlarını canlandırdıkları rollerini tekrarlayacak. Melissa McCarthy de, daha önce Cate Blanchett'in canlandırdığı “Ragnarok” kötüsü Hela karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Kötü adam Gorr the God Butcher'ı canlandıran Christian Bale, uzaylı Korg rolünü yeniden canlandıran Waititi ve Asgardlı savaşçı Sif karakterini canlandıran Jaimie Alexander da kadroda yer alıyor. Natalie Portman'ın Mighty Thor'u oynadığı filmde, Chris Pratt ve Karen Gillan ise sırasıyla Yıldız Efendisi ve Nebula olarak "Guardians of the Galaxy" filmindeki rollerini yeniden canlandıracak. 

Yönetmen Taika Waititi'nin senaryosunu Jennifer Kaytin Robinson'la birlikte yazdığı "Thor: Love and Thunder", 6 Mayıs 2022'de gösterime girecek.