Ronaldo'ya William Wallece GİF'i: Özgürlük!

Manchester United'la sözleşmesini karşılıklı fesheden Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, gazeteci Piers Morgan'ın kendisine yolladığı William Wallece GİF'ine 'kuş kadar özgür' yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz gazeteci Piers Morgan ile yaptığı özel röportaj sonrası Manchester United'la ilişiği kesilen Cristiano Ronaldo'nun ayrılık sonrası mesajları ortaya çıktı. 

Morgan, The Telegraph'a yaptığı açıklamada, Manchester United'ın kararından sonra Ronaldo'ya 'Cesur Yürek' filminden 'William Wallace'ın 'Özgürlük!' diye bağırdığı bir GIF mesajı gönderdiğini söyledi ve ekledi: “Bu mesajın, nasıl hissettiğinin mükemmel bir özeti olduğunu düşündü. Onun cevabı ise 'Kuş kadar özgür' oldu."

'REKORLAR KIRMA ARZUSU SÖZ KONUSU'

Bein Sports'un aktardığına göre Morgan ayrıca Portekizli yıldızın Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr'a transfer olacağı iddiaları hakkında, "Bu Dünya Kupası'nda başarılı olursa, gerçekten istediğini elde edeceğini düşünüyor, bu da Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübe gitmek istediği anlamına gelebilir" ifadelerini kullandı.

İngiliz gazeteci sözlerini şöyle sürdürdü: "Kariyerinin bu aşamasında mesele para değil. En üst düzeyde futbol oynamak, rekorlar kırmak ve kupalar kazanmak için yanıp tutuşan bir arzu söz konusu. Ve Ronaldo, bunu tarihte diğer tüm oyunculardan daha fazla ülkede yaptı." (HABER MERKEZİ)