Rock grubu Yirmi7'den sosyal sorumluluk projesi: Adım Yok şarkısının gelirleri yardım kuruluşlarına bağışlanacak

Rock grubu Yirmi7'nin yeni şarkısı "Adım Yok", yardıma muhtaç çocuklar için bir sosyal sorumluluk projesi olarak yayınlandı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rock grubu Yirmi7, "Adım Yok" şarkısını dinleyicilerle buluşturdu. Sözleri ve müziği Okan Şarlı’ya ait olan "Adım Yok" şarkısı Aslı Arslan’ın kaleme aldığı ‘Sokak Nöbetçileri’ kitabından esinlenerek bestelendi.

Klasik Türk müziği ve modern rock ezgilerinin birleşimiyle ortaya çıkan şarkının sözlerinde 'Sokak Nöbetçileri’ kitabında yer alan 7 karakterin de isimleri mecazi anlamda geçiyor ve hikâyesi anlatılıyor. Grubun, bu 7 karakterin kitapta geçen hikâyelerini İstanbul’un sokaklarında canlandırmasıyla çekilen klip, yardıma muhtaç çocuklar için bir sosyal sorumluluk projesi olarak yayınlandı. 

Yirmi7 (Okan Şarlı) ve yazar Aslı Arslan’ın birlikte gerçekleştireceği yardım konseri ve imza günü etkinliklerinden elde edilecek gelir, ihtiyacı olan çocuklar için kullanılacak. Dinleyicilerin sadece şarkıyı dinlemeleri ve klibi izlemeleriyle beraber elde edilen dijital gelirler de yardım kuruluşlarına bağışlanacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)