Rock grubu Kiss'in vokalisti Paul Stanley, korona virüsüne yakalandı

Rock grubu Kiss’in vokalisti ve gitaristi Paul Stanley, korona virüsüne yakalandı. Stanley, sosyal medyada sağlık durumunun ciddi olduğuna yönelik çıkan haberleri yalanladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD’li hard rock grubu Kiss’in vokalisti ve gitaristi Paul Stanley’in korona virüsü testi pozitif çıktı. Grup bu nedenle, dün akşamki Burgettstown konserini başka bir tarihe erteledi.

Stanley sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, grip semptomları taşıdığını ve son yaptırdığı testin pozitif çıktığını duyurdu. Müzisyen ayrıca konserin ertelenmesinin ardından sosyal medyada sağlık durumunun ciddi olduğuna yönelik çıkan haberleri yalanladı.

GRUBUN VEDA TURNESİ 2022'YE KADAR DEVAM EDECEK

Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer ve Eric Singer’dan oluşan grubun veda turnesi “End of the Road", 2019 yılında başlasa da pandemi nedeniyle 2020’de kesintiye uğradı. 2022’ye kadar sürmesi planlanan veda turnesinin 2021 ayağı ise 18 Ağustos’ta başladı.

Grup, turne kapsamında pandemiye ilişkin tüm güvenlik protokollerini yerine getirdiğini belirtti. Bu kapsamda grup üyeleri ve çalışanların hepsi aşı olurken, her gün de teste tabi tutuluyor. Ayrıca, güvenlik protokollerine uyulup uyulmadığını kontrol etmek üzere grupla seyahat eden bir de görevli bulunuyor. (AjansBizim)