Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor ve Milli Takım açıklaması

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor iddiaları için "Sözleşmem varken, sezon devam ediyorken görüşmemiz doğru olmaz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, hakkında çıkan iddialarla ilgili konuştu. Çalımbay, Trabzonspor ve Milli Takım için isminin geçmesini değerlendirdi.

Fanatik'ten Atalay Özçelikli'ye konuşan Çalımbay, Trabzonspor iddiaları için "Sözleşmem varken, sezon devam ediyorken görüşmemiz doğru olmaz" dedi.

Milli takım iddialarına da değinen Rıza Çalımbay, ay-yıldızlı takımın başına geçmeyi 'en çok istediğim şeylerden bir tanesi' diye tanımladı. Rıza Çalımbay, milli takım için teklif gelmesi durumunda sözleşmeyi dahi sormayacağını, maaş konuşmayacağını dile getirdi. "İstenen rakama imza atarım" diyen deneyimli hoca, "Seve seve Ay-Yıldız için çalışırım" ifadelerini kullandı.

Sezon sonu Sivasspor'la sözleşmesi bitecek olan Çalımbay, daha önceden mukaveleyi uzatmayacağını ve takımda ayrılacağını açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)