Ricky Martin, yeğenini taciz etmekle suçlanıyor: 50 yıl hapis cezası alabilir

Şarkıcı Ricky Martin yeğeni tarafından cinsel taciz ve aile içi şiddetle suçlandı. Martin, suçlu bulunursa yaklaşık 50 yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin'in yeğeni, Martin'le 7 yıldır ilişkisi olduğunu ve şarkıcının kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti. Martin’in avukatı Marty Singer, cuma günü Deadline'a bir açıklama yaparak, şarkıcının yeğeniyle 'herhangi bir cinsel veya romantik ilişkisi' olmadığını söyledi.

Deadline’a konuşan avukat Marty Singer, “Maalesef bu iddiayı ortaya atan kişi derin zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Ricky Martin, elbette, yeğeniyle hiçbir zaman cinsel veya romantik bir ilişkiye girmedi. Bu iddia hem doğru değil hem de iğrenç. Hepimiz bu adamın acilen ihtiyaç duyduğu yardımı almasını umuyoruz. Ama hepsinden önemlisi, bir yargıç gerçekleri görmeye başlar başlamaz bu korkunç davanın düşmesini dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

50 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR

İddialarla ilgili olarak Porto Riko’da 21 Temmuz’da bir duruşma ayarlandı. Martin, aile içi taciz ile suçlu bulunursa yaklaşık 50 yıl hapis cezasına çarptırılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)