'Red Notice', Netflix'in en çok izlenen filmi oldu

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un başrollerini paylaştığı "Red Notice", Netflix’in en çok izlenen filmi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un paylaştığı ve Netflix'in şimdiye kadarki en pahalı filmi olan "Red Notice", "Bird Box"ın izlenme sayılarını geçerek platformun en çok izlenen filmi oldu. Dünyadaki tüm Netflix abonelerinin yüzde 50'sinin görüntülediği belirtilen film, üç haftada toplamda 328.8 milyon saat izlendi. 

Beyazperde'nin haberine göre, "Red Notice", Netflix'in geçtiğimiz hafta yayınladığı verilere göre, yayına girdiği iki hafta içinde 277 milyon 900 bin saat izlenmiş ve platformun en çok izlenen filmi unvanını alan "Bird Box"un 228 milyon 200 bin saatlik toplam izlenme rakamına çok yaklaşmıştı. Bu hafta açıklanan rakamlar ise "Red Notice"in üçüncü haftasında toplam 328 milyon 800 bin saatlik toplam izlenmeye ulaştığı ve platformda tüm zamanların en çok izlenen filmi olduğunu gösterdi. "Red Notice"in izlenme oranı, listenin ikinci sırasına düşen "Bird Box"tan tam bir milyon saat daha fazla. 

Film, büyük bir sanat hırsızını yakalamak için sanat hırsızı Nolan Booth (Ryan Reynolds) ile ekip olmak zorunda kalan FBI profil uzmanı John Hartley’in (Dwayne Johnson) maceralarını anlatıyor. Henüz resmi bir onay gelmese de filmin senaristliğini de yapan yönetmen Rawson Marshall Thurber’ın devam filmi çalışmalara başladığı belirtildi.