Real Madrid Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki genç yıldızını listeye aldı

Real Madrid Fenerbahçe'nin U19 takımında forma giyen 16 yaşındaki futbolcusu Yasir Boz'u takibe aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Real Madrid Arda Güler transferi sonrası Fenerbahçe altyapısından Yasir Boz'u listesine ekledi. 

Yaz transfer döneminde bonuslarla beraber Fenerbahçe'den  20 milyon Euro'ya transfer ettikleri Arda Güler'den sonra La Liga ekibi Real Madrid bu kez de Fenerbahçe U19 takımından Yasir Boz'u takibe ekledi. 

NTV Spor'un haberine göre; Real Madrid  Yasir Boz'u 'takip edilecek oyuncular listesi'ne eklediği öğrenildi. Haberin detayında, Arda'yı Türkiye'den İspanya'ya götüren menajer Christophe Henrotay'ın iki kulüp arasında gelecekte yapılacak anlaşmalarda da önemli bir isim olmasının beklendiği ve bu durumun Yasir'in transferinde Real'i güçlü bir konuma getirdiği belirtildi.

BRIGHTON DA PEŞİNDE

Yasir Boz için 'Büyük bir adım atacak bir sonraki Türk yetenek' ifadelerinin kullanıldığı haberde, genç oyuncuyu izleyen diğer kulübün ise İngiliz takımı Brighton olduğu öne sürüldü.

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

5 kez U17 Milli Takımı'nda forma giyen Yasir, sarı lacivertli kulüpte ise kendi yaş grubunun iki yaş üstü olan U19 maçlarında da oynuyor. Fenerbahçe ile yakın zamanda profesyonel mukavele imzalayan oyuncunun  2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (HABER MERKZİ)