Rapçi Çağrı Sinci, yeni şarkısında Selçuk Kozağaçlı'nın konuşmasına yer verdi: 'Prometheus'

Rapçi Çağrı Sinci, Çağdaş Hukukçular Derneği'nin (ÇHD) tutuklu Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı'nın konuşmasını kullandığı "Prometheus" adlı parçasını YouTube kanalından paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rapçi Çağrı Sinci, Çağdaş Hukukçular Derneği'nin (ÇHD) yıllardır tutuklu olan Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı'nın "yaşamın kendisi değil kutsal olan; kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam…" konuşmasına yer verdiği yeni parçasını yayınladı. 

Çağrı Sinci, "Prometheus" adlı parçasını YouTube kanalından "Selçuk Kozağaçlı’nın da söylediği gibi “yaşamın kendisi değil kutsal olan, kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam, kutsal olan güvenli bir yaşam, kutsal olan haysiyet sahibi bir yaşam” Herkes için adil, onurlu, güvenli ve en önemlisi ÖZGÜR bir yaşam diliyorum!" notuyla paylaştı. 

ÇHD'de de Sinci'nin paylaşımını alıntılayarak yaptığı paylaşımda "Genel Başkanımız Selçuk Kozağaçlı’nın da söylediği gibi “yaşamın kendisi değil kutsal olan, kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam” Onurlu yaşam çağrısının sokakta, mahkemelerde, hapishanelerde sesi olmuş avukatları serbest bırakın!" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)