Psikiyatristi trafikte sıkıştıran sürücüye para cezası

İstanbul Arnavutköy'de kadın psikiyatristin "Ölmemizi istiyor" diyerek sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde tespit edilen sürücüye 2 bin 259 TL para cezası kesildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da Arnavutköy'den Avcılar'a giden psikiyatrist trafikte başka bir sürücü tarafından sıkıştırıp önünün kesildiği anları dün sosyal medyada paylaştı. Sürücünün otomobilin önünü kesip araçtan inmesini istediğini söylediği anları da cep telefonu kamerasıyla kaydeden psikiyatrist, sosyal medyadaki paylaşımında "Sözlü tartışmaya bile girmeden arabada bekleyen iki kadın bir çocuk üç insan kendilerinin ölmesini isteyen bir adamı nasıl çaresizce izlediğini paylaşmak istedim" ifadelerini kullandı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri, TEM Otoyolu İstanbul yönünde trafiği tehlikeye düşüren 34 EGY 186 plakalı araç sürücüsünün T.B. olduğunu tespit etti. T.B.' ye 2 bin 259 lira ceza yazdı. Sürücü, adli işlemlerin tamamlanması için Esenyurt Esenkent Polis Merkez Amirliğine teslim edildi.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür eden psikiyatrist, “Bir daha kimsenin başına gelmemesi için gereken her şey yapıldı. Ben ve avukatım takipçisiyiz. Postu kimseye daha fazla meşguliyet vermemek ve adına siliyorum" diyerek yeni bir paylaşımda bulundu. (HABER MERKEZİ)