Prof. Mehmet Ceyhan'dan Nagehan Alçı'ya: Allah beni sizinle ilgili söylenenlerden korusun

Prof. Mehmet Ceyhan kendisi için 'demans' diyen Nagehan Alçı'ya yanıt verdi: Hem işittiğim en ağır suçlama bu olsun. Allah beni, sizinle ilgili söylenenlerden korusun."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, kendisini bilimsel kurumları karalamakla suçlayan ve 'Demans' (bunama) ifadesini kullanan Haber Türk yazarı Nagehan Alçı'ya sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ceyhan mesajında "Bir yazısını bile okumayacak kadar gözümde değeri olmayan bir insansınız" dedi.

Ceyhan'ın yanıtı şöyle: "Bir hekime sakın 'bunak' falan demeyin, kendinizle ilgili öyle yorumlar işitirsiniz ki, altından kalkamazsınız. Sizden çok daha akıllı olduğum bir tarafta, sizden çok daha akıllı insanlar yetiştiriyorum çok şükür. Hem işittiğim en ağır suçlama bu olsun. Allah beni, sizinle ilgili söylenenlerden korusun."

NE OLMUŞTU? 

Nagehan Alçı, 'Artık yeter Mehmet Ceyhan… Yeter…' başlıklı yazısında Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın küresel sağlık örgütlerini karalamakla suçlayarak “İsminin önünde profesör yazan bir tıp insanı Dünya Sağlık Örgütü ve bilimum uluslararası sağlık otoritesini karalıyor” demişti. 

Ceyhan bu yazı üzerine Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada Alçı'nın yazısının yalanlarla dolu olduğunu söylemişti. 

Nagehan Alçı bugün kaleme aldığı 'Mehmet Ceyhan kendi sözlerini mi unutuyor? Yoksa…' başlıklı yazısında Ceyhan'ı bunamakla suçladığı ifadeler kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)