Prens Harry, Prenses Diana'yı anlattı: Bu insanlarla tartışmayı görev haline getirdi

Prens Harry, annesi Prenses Diana'nın, çocukken kendisini ve kardeşi Prens William'ı paparazzilerden korumak için neler yaptığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İngiltere Kralı 3'üncü Charles'ın ve Prenses Diana'nın oğlu Sussex Dükü Prens Harry, Netflix'te gösterime giren "Harry & Meghan" adlı belgesel dizinin ilk bölümünde annesini anlattı.

Prenses Diana'nın çocuklarını paparazzilerden korumak için çok uğraştığını belirten Harry şunları söyledi:

"Annem bizi korumaya çalışırken çok iyi bir iş çıkardı. Bu insanlarla tartışmayı görev haline getirdi."

Halk TV'nin haberine göre Prens Harry, "Paparazziler bizi, gülümsemeye ve basın grubunun sorularını yanıtlamaya zorlayana kadar taciz ederlerdi ve bu en başından beri gerçekten rahatsız edici bir histi" ifadelerini kullandı.

Prens Harry, bazı paparazzilerle kendilerini rahat bırakmaları şartıyla fotoğraf çekimi anlaşması yaptıklarını ancak bazı fotoğrafçıların buna uymadığını belirtti.

Fotoğraf: Mirrorpix

Belgeselin ilk bölümünde, 1995 yılında İsviçre'ye yapılan bir kayak gezisine ait video görüntüleri yer alıyor. Görüntülerde, Prenses Diana'nın yemek yiyen ailesinin etrafını saran paparazzilere yaklaştığı ve bir fotoğrafçıya "Lütfen gidin" dediği duyuluyor.

Daha fazla görüntü alınması engellemek için elleriyle kameranın objektifini kapan Diana "Bir ebeveyn olarak sizden çocuklarımın mahremiyetine saygı göstermenizi rica edebilir miyim?" diyor ve sözlerine şöyle devam ediyor:

"Çocukları buraya tatil için getirdim, bizi biraz yalnız bırakırsanız çok memnun oluruz."

Prenses Diana, talebi önce kabul edip ardından "Ailenizle bir fotoğrafınızı çekebilir miyim?" diye soran kameramana şu sözlerle yanıt veriyor:

"Hayır, bugün bizi 15 kamera takip etti. Bir ebeveyn olarak çocuklarımı korumak istiyorum. Teşekkürler."