Popüler korku serisi geri dönüyor: Korku Seansı 4 yapım aşamasında

"Korku Seansı" adıyla bilinen film serisinin dördüncü filminin yapım aşamasında olduğu duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Popüler korku serisi "Korku Seansı"nın (The Conjuring) 4'üncü filminin yapım aşamasında olduğu resmen onaylandı. Devam filmi için ikinci ve üçüncü filminde senarist olarak görev alan David Leslie Johnson-McGoldrick görevlendirildi. 

Kayıp Rıhtım'ın Deadline'dan aktardığı habere göre, James Wan ve Peter Safran, henüz tam adı belli olmayan filmin yapımcılığını üstlenecek. Henüz tam adı belli olmayan yeni devam filminde neler olacağı hâlâ gizli tutuluyor. Şu anda film için herhangi bir yönetmen ismi de açıklanmadı. 

"Korku Seansı" serisi, Patrick Wilson ve Vera Farmiga’nın canlandırdığı paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren’ın maceralarını konu ediyor. 1970’de gerçekleşen ve perili bebek Annabelle’in dahil olduğu orijinal "Korku Seansı", çifti korkunç bir varlık tarafından kuşatılan karanlık bir geçmişe sahip tenha bir çiftlik evine kadar takip etti. 2016’da yayınlanan "Korku Seansı 2" ise onları 1977’nin İngiltere’sinde, Lorraine’in bir yıl önce Amityville hayaletlerini araştırırken gördüğü bir vizyonla bağlantılı olan, poltergeist istilasına uğramış bir eve kadar takip etti. 2021’in haziran ayında çıkan serinin üçüncü filmi "Korku Seansı 3: Katil Şeytan" (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) ise, çiftin hapsedilen bir adamı şeytani bir mülkten kurtarmaya çalıştıkları 1981 yılına kadar takip etti.