Pop grubu New Kids On The Block geri dönüyor

New Kids On The Block, 2022’de dinleyicileriyle buluşacak. Turnede, gruba, yine aynı dönemlerde popüler olan Salt-N-Pepa, En Vouge ve Rick Astley eşlik edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seksenlerin sonu ile doksanların başında çıkış yakalayan pop grubu New Kids On The Block, 2022’de nostaljik bir turneye çıkacağını duyurdu. Grup, “MixTape Tour 2022” turnesi kapsamında “headliner” grup olarak dinleyicileriyle buluşacak. 

ABD ve Kanada’da 54 kenti kapsayacak turnede, gruba, yine aynı dönemlerde popüler olan Salt-N-Pepa, En Vouge ve Rick Astley eşlik edecek. 10 Mayıs 2022’de Cincinnati’de başlayıp, 23 Temmuz’da Washington DC’de son bulacak olan turne tanıtımı için 4 grup da dün akşam “The Kelly Clarkson Show”a katıldı.

New Kids On The Block’tan Donnie Wahlberg yaptığı açıklamada, “Karışık Kaset ismindeki turne, ismine yakışır şekilde tüm dinleyicileri geçmişe götürecek. Salt-N-Pepa, Rick Astley ve En Vogue'un tura katılması çok heyecan verici” ifadelerini kullandı.

2008 yılında yeniden bir araya gelen New Kids On The Block, aynı festivalde 2019’da da sahne almıştı. Dünya genelinde 70 milyondan fazla albüm satan New Kids On The Block'ın hit parçaları arasında, “Hangin’ Tough,” “Step By Step” ve “You Got It (The Right Stuff) yer alıyor. (AjansBizim)