Atay'dan Terkoğlu'na Soylu mesajı: Dikkat et, insanları hedef gösteriyor

İçişleri Bakanı Soylu'nun gazeteci Barış Terkoğlu'na yönelik sözleriyle ilgili açıklama yapan TİP milletvekili Barış Atay, "Lütfen kendine dikkat et Barış Terkoğlu. Bu şahıs, insanları hedef gösteriyor. Hangi sokak arasında, hangi emir kulları var bilemiyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "O berduşa sesleniyorum. Ben senin gibi birinin adamı değilim, milletin adamıyım. Kimlerle iş tuttuğunuz da belli, kime uşaklık yaptığınız da belli" dediği Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'na "Kendine dikkat et" dedi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Barış Atay, "Lütfen kendine dikkat et Barış Terkoğlu. Bu şahıs, insanları hedef gösteriyor. Tabi kendisi gelmiyor ama hangi sokak arasında, hangi emir kulları var bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

TİP milletvekili Barış Atay, 31 Ağustos'ta İstanbul'un Kadıköy ilçesinde saldırıya uğramıştı. Atay, hastanede verdiği ifadesinde saldırıdan, kendisi için "Benden ‘tecavüzcü kollayıcı’ olmaz da senden tam tecavüzcü olur. Tuma’nın kollayıcısı… Dikkat yakalanma…” diyen İçişleri Bakanı Soylu'yu sorumlu tutmuştu.

Süleyman Soylu'dan gazeteciye: BerduşSüleyman Soylu'dan gazeteciye: Berduş

TİP milletvekili Barış Atay'a saldırıTİP milletvekili Barış Atay'a saldırı

Siyasilerden Süleyman Soylu'ya Barış Atay tepkisiSiyasilerden Süleyman Soylu'ya Barış Atay tepkisi

Barış Atay'dan ilk tweet Süleyman Soylu'yaBarış Atay'dan ilk tweet Süleyman Soylu'ya

Çelik: Soylu, Atay'a yanıt vererek doğru yaptıÇelik: Soylu, Atay'a yanıt vererek doğru yaptı

Barış Atay'a saldıran 3 kişi tutuklandıBarış Atay'a saldıran 3 kişi tutuklandı