Bahçeli: Kılıçdaroğlu ve yönetimi çuvalladı, kaybetti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Ekonomik kriz-sosyal çalkantı-siyasal bunalım-darbe mekaniği Türk milletinin ve Cumhur İttifakı’nın kutlu varlığıyla altüst edilmiş, oyun bozulmuştur. Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi çuvallamış, kaybetmiştir. Çıkarcıların karşısında imanla çarpan kalpler ittifak halindedir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Twitter hesabından açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirdi.

"CHP yönetimi ki, Türkiye’yi tuzağa çekip kafese koymak isteyenlere göz yumar" diyen Devlet Bahçeli, "Samimiyetsiz olduklarından yüzlerine demokrasi boyası sürerler, kafalarına özgürlük hunisi geçirirler, siyasetlerine zincir vurdururlar, sonra da darbeyi çağrıştıran şifreli mesaj verirler. KOVİD-19 salgınından medet uman, virüsten iktidar çıkarmayı hesaplayan yoz, fos ve fason bir zihniyet Türkiye düşmanlarına gözcülük, sözcülük ve siyasi muhbirlik yapacak düzeyde kökünden ve özünden kopmuştur. CHP budur, çeperine tutunup çevresine doluşanlar da aynıdır" ifadelerini kullandı.

'CHP, EKONOMİK TETİKÇİLERE KUCAK AÇIYOR'

CHP'yi "demokrasi düşmanlarına kucak açmak"la suçlayan Bahçeli, "Artık bu CHP bayatlamış, bayağılaşmış, küflenmiş, basbayağı kokmaya başlamıştır. Türkiye bir felaketin kuşatmasını yarmak için adeta çırpınıyor. Milli dayanışma hayranlık uyandırıyor. Virüse karşı yüksek bir mücadele sergileniyor. CHP ise ekonomik tetikçilere, demokrasi düşmanlarına, küresel tefecilere, vatansız fesat yuvalarına kucak açıp gel gel yapıyor" dedi.

'İNSANSIZ EKONOMİ' ELEŞTİRİSİ: TEK GAYESİ KAR MAKSİMİZASYONU

Korona virüsü salgınının "yeni bir dünyanın kilitlerini" açtığını belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

"İnsansız ekonomi, yani piyasa fetişizmi; ahlakı, kültürü, maneviyatı, tarih ve toplum dokusunu muhtevasına almayan bir ekonomik sistemin ana yakıtıdır. Tek gayesi kar ve fayda maksimizasyonudur. Varsın insan olmasın, varsın insan sağlığına aldırış edilmesin. Mantık budur. Fabrikaların çarkları insansız nasıl dönecektir? İnsanlık solunum cihazına bağlandıktan sonra Merkez Bankası’nın rezerv miktarının ne önemi olacaktır?"

'IMF'YLE KULİS YAPANLAR, BAŞARILI BULDUĞUMUZ ALBAYRAK'A VERİP VERİŞTİRİYOR'

"Türkiye ekonomisine Ağustos 2018, Mart 2019, Ekim 2019 ve 6 Mayıs 2020'de operasyon yapıldığını" belirten Bahçeli, paylaşımında "CHP’ye bakarsak iflas bayrağı çoktan çekilmiştir. IMF heyetiyle otel lobilerinde kulis yapanlar Türkiye ekonomisine atıp tutuyorlar. Çok başarılı bulduğumuz Sayın Berat Albayrak’a verip veriştiriyorlar! İnsan da biraz edep olur, biraz erdem olur, Kemal Derviş’in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar. Bir insanın damatlığıyla siyaset üretenler artık çürümüştür, sersefil hale gelmişlerdir" ifadelerine yer verdi.

'CUMHUR İTTİFAKI OYUNU BOZDU'

AK Parti'yle kurdukları Cumhur İttifakı'nın devam edeceği mesajını veren Devlet Bahçeli "Cumhur İttifakı her zorluğa, her zorbalığa inançla karşı çıkacak, karşı duracaktır. Ekonomik kriz-sosyal çalkantı-siyasal bunalım-darbe mekaniği Türk milletinin ve Cumhur İttifakı’nın kutlu varlığıyla altüst edilmiş, oyun bozulmuştur. Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi çuvallamış, kaybetmiştir. Çıkarcıların karşısında imanla çarpan kalpler ittifak halindedir" şeklinde paylaşım yaptı.

Bahçeli: Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunlulukturBahçeli: Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamasını tamam şu şekilde:

(HABER MERKEZİ)