Şentop'tan 23 Nisan'da evde İstiklal Marşı çağrısı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, salgın nedeniyle TBMM'nin açılışının 100. yılı kutlamalarının yapılamayacağını açıkladı: "23 Nisan için hazırladığımız ve insanların bir arada olacağı kutlamaları ertelemek zorunda kaldık. 23 Nisan'da evlerde saat 21:00'de İstiklal Marşı okuyalım."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bu sene 100. yılı kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin yeni tip korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle ertelendiğini açıkladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, salgın nedeniyle TBMM'nin açılışının 100. yılı kutlamalarının yapılamayacağını açıkladı. Şentop, "23 Nisan için hazırladığımız ve insanların bir arada olacağı kutlamaları ertelemek zorunda kaldık. 23 Nisan'da evlerde saat 21:00'de İstiklal Marşı okuyalım" dedi.

MECLİS'TE ÜÇ KORONA VAKASI

Meclis Başkanı Şentop yaptığı açıklamada, ayrıca şu ana kadar Meclis'te üç kişide vakaya rastlandığını ifade etti. 31 Mart'ta Meclis Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Meclis doktorunun korona testinin pozitif olduğu duyurulmuştu. (HABER MERKEZİ)