Erdoğan bakanlarla video konferans yaptı

Korona virüsü izleme sürecince bakanlarla video konferans yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyada video paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Zelçuk'un tatil sorusunu yanıtlayan Erdoğan, Bilim Kurulu ile bu konuda görüşeceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki korona virüsü tedbirleri kapsamında bakanlarla video konferans aracılığıyla görüştü. Erdoğan'ın bakanlıkların çalışmalarını dinlerken çekilmiş görüntüleri Twitter hesabından paylaşıldı.

Yaptığı paylaşımda "Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz" mesajını yayınlayan Erdoğan yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Bakan Soylu Erdoğan'a büyükşehirlerdeki toplum taşımada yaşanan düşüleri aktarırken, Sağlık Bakanı Koca Çin'den alınan yeni hızlı tanı kitlerinden bahsetti.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk ile okullarda geçilen uzaktan eğitim uygulamasını konuşan Erdoğan, okullardaki tatilin uzatılması konusunu da değerlendirdi. Bakan Selçuk'un, "Bir de ben sizin talimatınızı almak isterim. Gelecek haftalarda okullar tatil olacak mı olmayacak mı konusunda. Müsaadeniz olursa bir Bilim Kurulu'yla görüşüp bu tatili uzatmak isteriz ama sizin talimatınız ne olur?" sorusuna Erdoğan, "Okulların tatili konusunda Bilim Kurulu'nun tavsiyelerini dikkate alacağız. Bilim Kurulu uzatılmasında fayda var diyorsa ona uyalım, çünkü işin ehli onlar" dedi. (HABER MERKEZİ)