Eren Erdem CHP parti grubunda

7 aylık tutukluluğun ardından 1 Kasım'da tahliye edilen CHP eski milletvekili ve PM üyesi Eren Erdem, halen düşünceleri nedeniyle çok sayıda kişinin cezaevlerinde olduğunu belirterek, "Temenni ediyorum Türkiye normalleşir, Türkiye demokrasi ile kucaklaşır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cezaevinden tahliye edilen CHP PM Üyesi Eren Erdem, partisinin TBMM grup toplantısına katıldı. Salona girişte 'hak, hukuk, adalet' sloganıyla karşılanan Eren Erdem, CHP grubunu 'ailem' diye nitelendirdi.

Erdem, gazetecilere şu açıklamayı yaptı: "Burası benim geçmiş dönem faaliyet yaptığım, ülkenin demokrasisi için mücadele  ettiğim bir yer. Bugün ailemle beraberim, kucaklaşıyorum bunun mutluluğunu yaşıyorum. İnsanların en mutlu olduğu anlar aileleriyle birlikte olduğu anlardır. Burada da büyük bir aile ile birlikteyiz. Hiç kimsenin cezaevine girmediği, masum insanların siyasi nedenlerle bedel ödemediği bir ülkeyi inşaa etmek için hep beraber mücadele etmeye devam edeceğiz.

Umuyorum ki insanlar düşünceleri nedeniyle hapislerde yatmak zorunda kalmazlar. Ben, bugün dışarıda olabilirim ama içeride fikirleri nedeniyle içeride olan insanlar hala var. Temenni ediyorum Türkiye normalleşir, Türkiye demokrasi ile kucaklaşır."

(DUVAR)

Etiketler CHP cezaevi Eren Erdem