Yavaş Beypazarı'nda miting yaptı: 'Efendi' diyenler 'başkan' demek zorunda kalacak

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, iki dönem belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı'nda düzenlediği mitingde konuştu. Yavaş, "Bana Mansur Efendi diyenler ayın 1’inden sonra bana Mansur Başkan demek zorunda kalacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında daha önce belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı'nda miting düzenledi. İlçenin girişine "Başkanımız memleketiniz Makedonya’ya hoş geldiniz" pankartı asıldı. Yavaş’ı Beypazarı girişinde çok sayıda kişi karşıladı. İlçede iki dönem belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak sözlerine başlayan Yavaş, "Sizlerin sayesinde hep birlikte çalıştık Beypazarı’nı bir dünya markası yaptık. Nereye bakarsanız bakın bugün Türkiye’nin her yerinde bir Beypazarı esintisi görürsünüz. Yerel değerlerin ortaya çıkarılmasında model olduk" dedi.

'BUGÜN ELİME BİR BELGE GEÇTİ'

"Bugün elime bir belge geçti" diyen Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin peyzaj hizmeti aldığı ANFA adlı şirkete ağaç alımı için 2 milyar ödeme yapıldığını, ilk hesaplamalarına göre 222 milyon liranın fazla ödendiğini belirterek şunları söyledi:

"Bir arkadaşa verdim şunu bir incele bu nedir diye. 2 liraya satılan bir çalı, belediyeye 15 liraya satılmış. Yani istiyorlar ki koltuk bizde kalsın. Mansur Yavaş gelirse bunların hepsi ortaya çıkacak. Bu paralar kimin hakkı? Yetimin hakkı. İlk yaptığımız hesapta bile 222 milyon liranın fazla ödendiğini gördük. Bizler bundan sonra paraları çarçur etmeyeceğiz. Bunlar sizin paranız. Bundan sonra Ankara belediyesi yurt dışından bitki, ağaç getirip başkalarını zengin etmeyecek. Bundan sonra Ankara Belediyesi Nallıhan’dan Beypazarı’ndan, Çamlıdere’den Bala’sına kadar ne kadar ilçemiz varsa sözleşmeli üreticilik yapmak suretiyle bütün bitkileri onlardan alacağız."

Yavaş'ın Beypazarı mitinginde yaptığı konuşmanın satır başları şu şekilde:

'MANSUR EFENDİ' DİYENLER 'MANSUR BAŞKAN' DEMEK ZORUNDA KALACAK: Ankara’da bize iftira atanlara karşı bizi mahcup etmeyin, destekleyin. Ankara’daki yetkilerimizle Beypazarı’nı çok daha güzel bir hale getireceğiz. Hiç şüphemiz yok Ankara’nın bütün ilçelerini kalkındıracağız. Onun için bize destek olun. Veysel Başkanım (İYİ Parti’nin Beypazarı Belediye Başkan Adayı Veysel Ayık) İle birlikte ikimizi birden Ankara’ya taşıyın. Gün, dayanışma ve sahip çıkma günüdür. İnşallah 31 Mart akşamı sizlerden hayırlı haberi bekliyorum, en az yüzde 70 oyu bekliyorum, beni mahcup etmeyin. Oy rekorunu Beypazarı’ndan kıracağız. Bana Mansur Efendi diyenler ayın 1’inden sonra bana Mansur Başkan demek zorunda kalacak.

BEYPAZARI'NIN ARKAMDA DURACAĞINA İNANIYORUM: Ankara’da bu yaşananlar insanları epey üzdü. Gerçekten onlar da bizlere sahip çıktı. Artık anlatılanların iftira olduğunu herkes biliyor. Düzgün siyaset istiyor Ankara. Beni de Beypazarı’ndan tanıyorlar, beni sahiplendiler. Bu sefer inşallah Beypazarı’nda oy rekoru kırılacak. Çalışmaya devam edeceğiz. Sandık güvenliği çok önemli. Hep beraber sandıklara sahip çıkacağız. Ben Beypazarı’nın arkamda duracağına inanıyorum. Onların verecekleri oylar iftiralara karşı en büyük yanıt olacak. (HABER MERKEZİ)