Erdoğan: Marjinalleri, sapkınları, ezan-bayrak karşıtlarını da ittifaka dahil ettiler

Ankara'da şehir hastanesi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlıkta şiddete değindi. Erdoğan, "Sağlık çalışanlarımıza yönelik zaman zaman duyduğumuz saldırıların asla affedilir, hafife alınır bir tarafı yoktur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Yenimahalle'de düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, "Nabza göre şerbet veren, Doğu'da bölücü, Batı'da Atatürkçü, Ankara'da ülkücü olan, her şekle giren bir bukalemun ittifakı oluşturdular. Marjinalleri, sapkınları, ezan-bayrak karşıtlarını da ittifaka dahil ettiler" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

MAHCUP OLMAYACAĞIZ: 17 yıldır olduğu gibi yine size mahcup olmayacağız. 31 Mart'ta Yenimahalle'nin hasretine artık son vermemiz gerekiyor. 31 Mart'ta ilçemizi gönül belediyeciliğine kavuşturmamız lazım. Geçmişi başarılarla dolu, liyakatlı, tecrübeli bir arkadaşımızı aday gösterdik Yenimahalle'de. Veysel Tiryaki kardeşimizi sizler zaten yakından tanıyorsunuz. 3 dönem Altındağ'da belediye başkanlığı yaptı. Ne demek 3 dönem, 15 yıl. Şunu unutmayın, eser müessiriyle değerlidir. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.

'SAĞLIK ÇALIŞANINA SALDIRININ AFFEDİLİR YANI YOK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bilkent Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde de konuştu. Sağlıkçılara yönelik şiddete değinen Erdoğan, "Sağlık çalışanlarımıza yönelik zaman zaman duyduğumuz saldırıların asla affedilir, hafife alınır bir tarafı yoktur" dedi.

GARBIN İLMİNİ ALACAĞIZ: Kanser tedavileri hastanelerimizde yerli ve milli çözümler sayesinde en uygun maliyetle gerçekleştiriliyor. Sağlık sektörü teknolojinin en yoğun kullanıldığı alanların başında geliyor. Bilkent Şehir Hastanemizin merkezinde yer aldığı bu bölgede 600 dönümlük bir sağlık vadisini de kuracağız. Garbın ilmini de alacağız onlarla birlikte yatırımlara da gireceğiz. Kendi kendimize yeter hale geleceğiz.

EN ÇOK KARŞI ÇIKAN KULLANIYOR: İlaç sektöründe ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtarmalı ve büyük bir ihracatçı ülke haline gelmeliyiz. Ülkemizde yapılan her yatırıma karşı çıkmayı hayatlarının ilkesi haline getirmiş bir kesim var. Şehir hastanelerine de karşı çıktılar. Ankara'da bir şehir hastanesi daha yapıyoruz. Etlik'teki şehir hastanesini de önümüzdeki yıl açacağız. Ankara'nın hastane sıkıntısını bitirme noktasına geleceğiz. Eminim bundan da en çok istemeyenler istifade edecek. Varsın etsinler. (HABER MERKEZİ)