Mansur Yavaş'tan Özhaseki'ye: Allah kimseye kendi videosunu yasaklatmayı nasip etmesin

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Öz Ankara Toptancılar Sitesi ve GİMAT yönetimleriyle bir araya geldi. Yavaş, Cumhur İttifakı'nın adayı Mehmet Özhaseki'nin 'gerilla' dediği videosunu kaldırtmasına ilişkin konuştu: Allah kimseye kendi videosunu yasaklatmayı nasip etmesin...

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş, esnaf ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın, 'belediye bütçesiyle yapılan kampanyalar kul hakkına girer' sözlerinin sorulması üzerine Yavaş, “Aynen katılıyorum. Belediye otobüslerini kullananlar, imkanlarını kullananlar kim olursa olsun kul hakkına giriyorlar. Bunları da tespit ediyoruz. Elemanı kullanan da kul hakkına girer. Belediyenin elemanını seçim ofislerine yerleştiriyorlarsa, mitinglere götürüyorlarsa bu da kul hakkıdır. Demek ki vicdanlı insanlar da var, tebrik ederim kendisini” yanıtını verdi.

'ALLAH KİMSEYE KENDİ VİDEOSUNU YASAKLATMAYI NASİP ETMESİN'

Özhaseki’nin 'Karşı tarafın ittifakında bir gariplik var. PKK’nın uzantısı bu partiyle ittifak yaptıklarını çıkıp söylesinler' söylemleri üzerine Yavaş, “Biz ittifak yapsak bunu da söyleriz. Allah kimseye kendi videosunu yasaklatmayı nasip etmesin. Kendi konuştuğu videoyu kendi yasaklattı. Takdir halkındır” dedi.

Özhaseki: Su faturanızı militanların getirmesini ister misiniz?Özhaseki: Su faturanızı militanların getirmesini ister misiniz?

Özhaseki’nin, 'Düşünsenize evinize tamir için militan geliyor' sözlerinin sorulması üzerine Yavaş, şunları söyledi: “Kötü söz sahibine aittir. En güzel örnek Fehti Başkanımdır. Yenimahalle’de böyle bir olay olmamıştır. Kirli siyasetten vazgeçmesini tekrar tekrar söylüyorum. hep eline bulaşıyor, kendisine bulaşıyor bu sözleri. Kötü söz sahibine aittir. Benden böyle şeyler duymayacaksınız, ben üslubumu değiştirmeyeceğim.” (DUVAR)