Karamollaoğlu: Oyumuz arttığı için oklarını doğrultuyorlar

Temel Karamollaoğlu: Oyumuz artıyor. Saadet Partisi atağa geçti. Oylarımızda patlama olacak. Anketler bunu gösteriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trabzon temaslarının ardından Rize’de partisinin aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Oyumuz artıyor. Oylarımızda patlama olacak. Anketler bunu gösteriyor. Cumhurbaşkanı bazı ifadelerle bizi bir yere itmek istiyor. Biz onun oyununa gelmeyeceğiz. Anketlerde oyumuz arttığı için oklarını bizim üzerimize doğrultuyorlar” diye konuştu.

Rize Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Karamollaoğlu, zor bir süreçten geçen belediye yönetimlerinin tekrar Milli Görüş ruhuyla rayına oturacağını söyledi. Karamollaoğlu, “Türkiye’de seçime tek başına giren sadece Saadet Partisi’dir. Biz ittifak yapmadık. Biz milletimizle ittifak yaptık. Biz aday seçerken ‘dürüst başkan dürüst yönetim’ diyoruz. Adaylarımızı bu kriterlerle seçtik. Bütün belediye başkan adaylarımız oy artırmak için değil, seçimi kazanmak için yarışacak” diye konuştu.

'KENDİLERİNDEN OLMAYANI HAİN İLAN EDİYORLAR'

Karamollaoğlu, her yerde Saadet Partisi’ne çok büyük ilginin olduğunu belirterek, “Biz kimseye saldırarak siyaset yapmıyoruz. Onları rencide edecek kelimeler kullanmıyoruz. İktidarın kullandığı ifadeleri görünce ‘böyle devlet adamı olmaz’ diyorum. Şimdi kendilerinden olmayanları ‘hain’ ilan ediyorlar. Yarın aynı hakaretle sen karşılaşsan ne yapacaksın. ‘Ben hain değilim mi’ diyeceksiniz? Oyumuz artıyor. Saadet Partisi atağa geçti. Oylarımızda patlama olacak. Anketler bunu gösteriyor. Cumhurbaşkanı bazı ifadelerle bizi bir yere itmek istiyor. Biz onun oyununa gelmeyeceğiz. Anketlerde oyumuz arttığı için oklarını bizim üzerimize doğrultuyorlar” dedi.

'İŞLER İYİ GİTMİYOR'

İktidarın şu anda birçok hastalıkla karşı karşıya olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, “İktidar herkesi kucaklayamıyor. ‘Neymiş gönül belediyeciliği imiş’, hadi oradan! Ülkemizde herkes halinden muzdarip! Ekonomide işler iyi gitmiyor. Onlardan değilseniz hiçbir konuda size hak vermiyorlar. İsrafın nereye gittiğini görüyoruz ama yolsuzluğun nereye gittiğini bilmiyoruz. Açık değil, kapalı yapılıyor. Türkiye’de bir sürü ihale yapılıyor. Bunu bilen kimse yok” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Erdoğan: Adı SAADET olan bir particik varErdoğan: Adı SAADET olan bir particik var