Ersagun Yücel: Yerel seçimlerde ittifak olmayacak

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel, bütün noktalarda belediye başkan adayı çıkaracaklarını söyledi. Yücel, "Yerel seçimlerde ittifak olmayacak" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel, "İyilik Kervanı Yollarda" projesi kapsamında Osmaniye'de, partililerle birlikte Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Gökhan Erkmen Toplantı Salonu'nda, yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yücel, ülke genelinde her noktada İYİ Parti'nin belediye başkan adayı olacağını söyledi. Yücel, "Seçim zamanı geldiği zaman bazı öngörüler olabilir. Şu anda görüşmeler, konuşmalar olmakta ve bununla ilgili ilerleyen zamanda bir açıklama yapılır. Ama öyle bir çerçevede, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi bir ittifak olmayacak" dedi.

'KAYBEDİLMİŞ 10 YILI TELAFİ ETMEK ZORUNDAYIZ'

Osmaniye adayı ile ilgili görüşmelerin olduğunu belirten Yücel, "Elimizden geldiğince buraya, hem projelerimizle, insan kaynaklarımızla, satış pazarlama ile her türlü desteği sağlayıp kaybedilmiş 10 yılı telafi etmek zorundayız. Osmaniye'de işsizlik oranı, borçlanma belli. Bunu önleyecek projeler belli, öyle çokta zor değil. Onunla ilgili hazırlıklarımızda tamam" diye konuştu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ise Ahmet Ersagun Yücel ve beraberindeki partililere, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yerel seçimler öncesindeki çalışmalarında başarılar diledi. (OSMANİYE/DHA)