MHP'den 'tükürük' yanıtları: Camış derisine dönmüş sıfatına...

İYİ Parti ile MHP arasında 'tükürük' kavgası: Ben de senin kalıbına adamlığına tüküreyim...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meclis'teki yemin töreninde MHP lideri Bahçeli’nin elini öpen İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in Üsküdar'daki evine yapılan baskın sonrası, MHP Lideri Bahçeli için, "Aile terbiyem ve törem gereği öptüğüm o eline tüküreyim" açıklamasını yapınca MHP'deki farklı isimlerden ağır yanıtlar geldi.

Dervişoğlu'nun, Twitter'dan yaptığı, “Biz can düşmanlarımızın bile hanesinin önüne adam göndermedik. Üzerimizde hakkın var diye aile terbiyem ve törem gereği öptüğüm eline tüküreyim. Sen kardeş kavgası çıkarmaya uğraşa dur. Allah şahit olsun ki, ben senin ipliğini pazara çıkaracağım” paylaşımına MHP Ankara Milletvekili Sadir Durmaz,  "Partimizde siyaset yaptığın dönemde yıllarca senin mafyatik biri olmadığını anlatmaya çalıştık, “çakma” mafya diyorlardı da itibar etmiyor kızıyorduk, meğer senin adamlığın çakmaymış, müsavat efendi, ben de senin kalıbına adamlığına tüküreyim..." tweeti ile yanıt verdi.

MHP İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Ünal Yaşaroğlu'ndan ise, "Bizde senin adamlığına kalıbına utanmazlıktan camış derisine dönmüş sıfatına tükürelim musallat..." tweeti geldi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, "Dün el etek öpenler bugün heriflenirken bile gülünç oluyor. Ona birileri etek giydirmediyse, öptüğü elin hatırına idi" tweetini atarken bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'dan, "Madam’ın bodyguardı ‘öptüğüm ele tükürürüm diyerek, adilik ve çirkeflikte zirve yapmıştır. Yazıklar olsun!" tweeti geldi.

Görevden alınan MHP'li başkan: Biz slogan attık Meral Akşener ortalığı yırttıGörevden alınan MHP'li başkan: Biz slogan attık Meral Akşener ortalığı yırttı

Meral Akşener: Bahçeli yaptı yapacağını!Meral Akşener: Bahçeli yaptı yapacağını!

Bahçeli'den Akşener'e: Davete icabet edildiBahçeli'den Akşener'e: Davete icabet edildi