Saadet Partisi 100 bin imza kampanyası için sokakta

Saadet Partisi, Ankara İl Başkanlığı Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Temel Karamollaoğlu'nun 100 bin imza toplayabilmesi için çalışmalara başladı. Güvenpark'ta kurulan stantta seçmeni ikna etmeye çalışanlar ilgiden memnun olduklarını söylüyorlar.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Erken seçim kararının ardından Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun 100 bin imza ile aday gösterilmesi için çalışmalar başladı.

Partinin Ankara İl Başkanlığı tarafından Başkentin 23 noktasında stantlar kuruldu. YSK'nın 4-9 Mayıs tarihleri arasında kabul edeceği resmi imzalar için kişileri ikna eden ve imza desteğini hatırlatmak için seçmenin telefon numarasını alan partililer Karamollaoğlu'na verilen destekten memnun olduklarını ifade ettiler.

İKİ SAATTE 250 İMZA

Güvenpark'ta kurulan stantta konuştuğumuz Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı'nda görevli Selim Aydın insanların ilgisinin oldukça yoğun olduğunu söyledi. İki saat içerisinde 250'ye yakın ön imza topladıklarını aktaran Aydın şöyle devam etti; "İnsanların muazzam bir desteği, ilgisi var bize karşı. İnsanların sıkkınlığı var ve bitmesini istiyorlar. Konuştuğumuz tüm kişiler kardeşliği birlikteliği istediklerini söylüyorlar. Herkes hep birlikte bu ülkeyi güzelleştirmek derdinde. İnsanlar da imza vermekte çekinmiyorlar. Yalnızca bazı memurlar imza vermekten çekiniyor. Her görüşten insanların Temel Karamollaoğlu'na yönelik sevgileri çok yoğun. Başka partiden de olsak imza atarız diyorlar. Bu da demokrasi adına çok güzel bir gelişme."

Saadet Partisi 100 bin imza kampanyası için sokaktaSaadet Partisi 100 bin imza kampanyası için sokakta

HEDEF ANKARA'DA 100 BİN İMZA

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı 23 noktayı insan yoğunluğunun en fazla olduğu yerleri dikkate alarak belirledi. Kızılay, Sıhhiye, Ulus başta olmak üzere Çankaya, Yenimahalle, Keçiören, Altındağ, Mamak ve çevre ilçelerde stantlar kuruldu. Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı, teşkilatların yoğun çalışmaları ile Ankara genelinde Karamollaoğlu’nun adaylığı için 100 bin imza toplamayı hedefliyor.