Durmuş Yılmaz, Akşener'in başdanışmanı oldu

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, yeni Başkanlık Divanı'nda yer almayan Durmuş Yılmaz'ın Akşener'in başdanışmanı olduğunu duyurdu. Çıray, "Akşener’in ekonomiden sorumlu Başdanışmanı olarak sürdürecektir" şeklinde açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, yeni Başkanlık Divanı'nda yer alamayan eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Durmuş Yılmaz'ın Başkanlık Divanı'nında yer almamasıyla ilgili "Çeşitli medya kuruluşlarında hiçbir gerçekliği olmayan haberler yapılmıştır" diyen Aytun Çıray, "Sayın Durmuş Yılmaz, daha rahat çalışabilmek için, kendisi bizzat Genel Başkan Yardımcılığı görevinden affını, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'den talep etmiştir. Bu talep sonrasında Sayın Genel Başkanımız, Durmuş Yılmaz'ı, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirmiştir" ifadelerini kullandı.

Yılmaz'ın başdanışman olarak görevini sürdüreceğini kaydeden Çıray, şöyle devam etti:

"Sayın Durmuş Yılmaz, İYİ’lik hareketindeki çalışmalarını bundan sonra Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ekonomiden sorumlu Başdanışmanı olarak sürdürecektir. Ekonomi çalışmaları ve ekonomiye dair projelerini daha rahat imkan ve şartlar ile sürdürebilmek için aldığı ve alınan bu kararın, ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını dileriz." (DUVAR)

İYİ Parti'de yönetim belli olduİYİ Parti'de yönetim belli oldu