Devlet Bahçeli'den kongre mesajı: Hiçbir eyyamcı ve entrikacı önümüzü kesemeyecek

Devlet Bahçeli'den, partililere teşekkür mesajı: Hiçbir eyyamcı ve entrikacı önümüzü kesemeyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz pazar günü yapılan MHP 12'nci Olağan Büyük Kurultayı'nın ardından parti teşkilatlarına teşekkür mesajı gönderdi.

Kongrenin coşkulu bir katılımla yapıldığını kaydeden Devlet Bahçeli, mesajında "Ankara muhteşem bir uyanışa, canlı ve coşkulu bir duruşa, eşine az rastlanır bir katılıma şahitlik etmiştir. Yurdumun her yöresinden heyecanla Ankara’ya gelen vatan ve millet sevdalıları haklı davalarına sahip çıkmışlar, kutlu mücadelemizde yeni bir sayfa açmışlardır" ifadelerine yer verdi.

'HİÇBİR ENGELLEME ÖNÜMÜZDE DURAMAYACAK'

Kurultayın MHP için "yüksek hedeflerin görüşüldüğü, millet ve devlet meselelerinin konuşulduğu tarihi ve demokratik bir ortam" olduğunu belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

"Bu ortam içinde gelecekle ilgili ümitler tazelenerek teyit edilmiş, ayağa kalkan milliyetçi ruh vatana, bayrağa ve milli bekaya kahramanca sahip çıkacağının güvencesini vermiştir. 12’inci Olağan Büyük Kurultayımız partimiz üzerinde oynanan bütün oyunları boşa çıkarmış, birlik ve beraberliği tahkim ve tescil etmiştir. Hiçbir engelleme önümüzde duramayacaktır. Hiçbir eyyamcı ve entrikacı önümüzü kesemeyecektir."

'MHP HAİNE KARŞI DEVLETİN VE MİLLETİN ARKASINDADIR'

Kurultaya katılanlar, parti teşkilatlarına ve görevleri sona eren MYK ve MDK üyelerine teşekkür eden Bahçeli, mesajında şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi bundan sonra da; sağlam duruşuyla, tartışılmaz vefasıyla, milli bekanın onuruna göstereceği yüksek bağlılıkla kutlu mücadelesini sürdürecektir. Yerimiz Türk milletinin yanı, yurdumuz Türk vatanıdır. Bu gerçek asla değişmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, hasma karşı haysiyetin safında, haine karşı devlet ve milletinin arkasındadır.

Bu düşüncelerle, 12’inci Olağan Büyük Kurultayımıza katılarak vakarlı, ilkeli, ahlaklı ve disiplinli bir şekilde iradelerini gösteren dava arkadaşlarıma, hakikaten iftihar edilecek bir azim ve sorumluluk duygusuyla hareket ederek fedakârlığın burcu olan teşkilatlarımıza, bugüne kadar muhterem hizmetleri geçen önceki dönem MYK ve MDK üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca 12’inci Olağan Büyük Kurultayımızda seçilen MYK ve MDK’nın yeni üyelerine muvaffakiyetler diliyorum." (HABER MERKEZİ)