Ağbaba: Taşerondu, şimdi Saray'ın kadrolusu oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 11 Ocak tarihinin taşerona başvuruda son gün olduğunu hatırlattı. Ağbaba, "Sayın Devlet Bahçeli bir gün önce kuyruk olmaması için Saray'a gitti, kadrosunu aldı. Taşerondu şimdi Saray'ın kadrolusu oldu. Bahçeli'nin iş güvencesi de aldığı anlaşılıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 81 ilde eş zamanlı yapılan "OHAL'de yeter" açıklamasını Meclis'teki basın toplantısında okudu. Toplantının bitiminde Ağbaba, AK Parti ile MHP arasındaki ittifak görüşmelerini değerlendirdi. Ağbaba şunları söyledi:

"MHP Genel Başkanı ve sözcülerinin ciddiye alınır tarafı kalmamıştır. Özgür Özel'in de söylediği gibi anahtarı Saray'a teslim etmişlerdir. Dükkanı kapatmışlardır. Bir siyasi parti 2 yıl önceden, 'Benim iktidar olma hedefim yok' diye ilan ediyor. Bu partinin ciddiyetini kamuoyu takdir etsin."

Milliyetçilerin, MHP Genel Başkanını kadro dışı bıraktığını söyleyen Ağbaba şöyle devam etti; "Daha dün seni Yüce Divan'da yargılatmazsam namerdim diyenler bugün Saray'ın yancısı olmuştur. Saray da dün itibariyle kadrolu olmuştur. Dün taşerona başvurunun son günüydü. Sayın Devlet Bahçeli bir gün önce kuyruk olmaması için gitti Saray'da kadrosunu aldı. Artık Saray'ın kadrolusudur. Taşerondu şimdi kadrolu oldu. Bahçeli'nin iş güvencesi de aldığı anlaşılıyor." (DUVAR)