Bahçeli konuştuktan sonra MHP'li vekil: Cinayeti kör bir kayıkçı gördü

MHP Milletvekili Atila Kaya'dan Bahçeli'nin, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ı destekleyeceğiz" açıklamasının ardından Atilla İlhan şiiri: Cinayeti kör bir kayıkçı gördü!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün yaptığı ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde parti olarak aday gösterilmeyeceğine dair açıklama siyasetin bugünkü gündeminde ilk sıraya yerleşti. Bahçeli'nin 'Yenikapı ruhu' ile gerekçelendirdiği kararı açıklamasının hemen ardından Attila İlhan'ın 'Cinayet Saati' adlı şiirinden bir bölüm paylaştı. KHK'larla ilgili bir süre önce yaptığı eleştiriler nedeniyle parti yönetimi ile ters düşen İstanbul Milletvekili Kaya, Bahçeli'nin açıklamalarının ardından attığı tweette şiirin şu dizelerine yer verdi:

"haliç'te bir vapuru vurdular dört kişi

demirlemişti eli kolu bağlıydı ağlıyordu

...

cinayeti kör bir kayıkçı gördü

ben gördüm kulaklarım gördü

vapur kudurdu kuduz gibi böğürdü

hiçbiriniz orada yoktunuz"

MHP'li Kaya: Darbeye direncimiz böyle bir düzene mahkum olmamak için değil mi?MHP'li Kaya: Darbeye direncimiz böyle bir düzene mahkum olmamak için değil mi?

Bahçeli: MHP Cumhurbaşkanı seçiminde aday göstermeyecekBahçeli: MHP Cumhurbaşkanı seçiminde aday göstermeyecek

MHP'li vekilden 'KHK' eleştirisi: Hukuk devleti tabutuna son çivi çakılıyorMHP'li vekilden 'KHK' eleştirisi: Hukuk devleti tabutuna son çivi çakılıyor