Erdoğan: Doğru yaptık, ambargoyu delmedik

Reza Zarrab'ın tanık olduğu ABD'deki Hakan Atilla davasına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. Erdoğan açıklamasında "Doğru olanı yaptık" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının yurt dışına para gönderdiği iddiasıyla ilgili gösterdiği belgelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni bir açıklama geldi.  Erdoğan aynı zamanda ABD'de görülen Rıza Sarraf'ın tanık eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'nın sanık olduğu davayla ilgili de açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 18 ilden gelen 50'ye yakın milletvekili ile görüştü. 20'ye yakın milletvekili toplantıda söz almak istedi ancak Erdoğan süre yetmediği için 8 milletvekilinin görüşlerini dinleyebildi. Bu toplantıda ABD'de devam eden dava ile ilgili süreç de ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu hakkında 'Bu hamlesinin bedelini ödeyecek' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de görülen Reza Zarrab davası ile ilgili olarak 'Davadan ne çıkarsa çıksın doğruyu yaptık, ambargoyu delmedik. Dünya Amerika'dan ibaret değil. İran'la enerji işbirliğimiz var ticari işbirliğimiz var. Biz ABD'ye böyle bir taahhütte bulunmadık' dedi. (HABER MERKEZİ)