Davutoğlu, gözaltına alınan öğretmeni evinde ziyaret etti

Ahmet Davutoğlu'nu bayram namazı çıkışında görmek isteyen kalabalığın içinde olan öğretmen Yakup Büyükkaragöz gözaltına alınmıştı. Hakkındaki şikayet geri çekilince serbest bırakılan öğretmeni Davutoğlu evinde ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Başbakan ve AK Parti Milletvekili Ahmet Davutoğlu’nu bayram namazı çıkışında görmek için toplanan kalabalık arasında bulunan öğretmen Yakup Büyükkaragöz, polisle tartışınca gözaltına alınmıştı.

Davutoğlu'nun kadın yakın koruması, Din Kültür ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğunu söyleyen Yakup Büyükkaragöz’e, biraz geri çekilmesi yönünde uyarıda bulundu. Büyükkaragöz de, ”Etrafta birçok kişi var. Niçin bana geri çekilin diyorsunuz. Ben sadece izliyorum”dedi. Bunun üzerine kadın koruma polisi ve Büyükkaragöz tartışmaya başladı. Tartışmaya diğer yakın korumalar da katıldı. Ardından yakın korumalar, görevli polislere, ‘Polise hakaret’ ettiği iddiasıyla Büyükkaragöz’ün gözaltına alınmasını istedi. Polisler de, Büyükkaragöz’ü, gözaltına aldı.

Yakup Büyükkaragöz, kadın polisin şikayetinden vazgeçmesi üzerine serbest bırakıldı.

Yaşanan olayı duyan Davutoğlu da Büyükkaragöz'ü evine davet etti. Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Meram'daki konutundan öğretmen Büyükkaragöz ve ailesini konuk etti.

Davutoğlu'nu görmek isterken gözaltına alındıDavutoğlu'nu görmek isterken gözaltına alındı