CHP'li vekile satırlı saldırı!

CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, satırlı bir kişinin saldırısına uğradı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kayseri'de referandum çalışması yürütürken bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan polis ekiplerince yakalanırken, Arık'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Arık, bugün Kayseri Talas'ta 16 Nisan referandum çalışmaları çerçevesinde İlçe Başkanı ve diğer partililerle esnaf ziyaretine başladı. Bir dükkandan öbürüne geçen Arık, Abdullah Ateş'in sahibi olduğu petshopa da girdi. Olayı anlatan partililer, Arık'ın "Balıkların, çiçeklerin içinde ne güzel bir işiniz var" dedikten sonra kendisini tanıttığını aktardılar.

'CHP'lilere köpeklerle saldırdılar''CHP'lilere köpeklerle saldırdılar'

Ancak Arık'ın CHP'li olduğunu duyunca Ateş'in, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sinkaflı küfürler savurduğunu belirten partililer, "Kendisini saygılı olması konusunda uyardık" dediler. 'Ben size gösteririm' deyip Ateş'in eline büyükçe bir bıçak alarak Arık'a saldırmak istediğini söyleyen partililer, araya İlçe Başkanı Yalçın Maden ve danışmanların girerek Ateş'i durdurduğunu belirttiler. Bu sırada dışarıdakilerin polise haber verdiğini, polisin gelerek Ateş'i Emniyet'e götürdüğünü anlattılar.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)