'CHP'lilere köpeklerle saldırdılar'

CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan ve CHP üyeleri referandum çalışmaları esnasında saldırıya uğradı. CHP'lilerin üzerine köpekleri salan iki kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan ve aralarında kadınların da olduğu 20 kişilik CHP üyesi bir grup referandum çalışması yürüttükleri İstanbul Beyoğlu'nun Kulaksız mahallesinde saldırıya uğradı. Saldırganların CHP'li grubun üzerine köpekleri saldığı belirtildi. köpekli saldırıya maruz kaldı.

Gerçek Gündem'in haberine göre CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan'dan saldırıya ilişkin aldığı bilgileri şu şekilde aktardı:

"CHP'liler Kulaksız'da referandum çalışması yürütürken yanlarında iki köpek bulunan iki kişin CHP'li gruba önce sözlü saldırıda bulunmuş, Daha sonra da yanlarındaki iki köpeği CHP'li kadın üyelerinin üzerine salmış."

Saldırıda bazı CHP üyelerinin ufak sıyrıklar aldığını söyleyen Yarkadaş, "Birkaç arkadaşımızın ve çevredeki esnafın araya girmesiyle provokasyon etkisiz hale getirilmiş" dedi.

'SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINDI'

Yarkadaş, CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan'ın saldırıyı emniyete bildirmesi üzerine iki kişinin gözaltına alınarak Kulaksız Karakolu'na götürüldüğünü belirtti.

CHP'li vekile satırlı saldırı!CHP'li vekile satırlı saldırı!

CHP üyelerinin de saldırıya ilişkin şikayette bulunduğunu aktaran Yarkadaş şunları dile getirdi: "Burada dikkat çekilmesi gereken husus iktidarın kullandığı çatallı ve zehirli dil bu saldırıları tahrik ve teşvik ediyor. Hayır oyu verenleri terörist gösterenler, hayır oyu verenlere şeytan diyenler, vatan haini ilan edenler bu saldırıların suç ortağıdır. İktidar 3-5 oy daha fazla alma uğruna Türkiye'yi ateş çemberinin içine atacak tehlikeli adımlar atmaktan vazgeçmelidir. Unutulmasın ki halkımız 16 Nisan'dan sonra birbirinin yüzüne bakacak ve birlikte yaşayacaktır. Gündüz vekilimiz Çetin Arık'a, akşam saatlerinde ise Beyoğlu'nda arkadaşlarımıza yönelik saldırıyı teşvik edenleri lanetliyorum."