Arınç'tan başbakan Yıldırım'a Gökçek sitemi

Başbakan Binali Yıldırım'ın dün Ankara'da ağırladığı eski bakanlardan Bülent Arınç'ın, Melih Gökçek ve parti içinden kendisine yönelik suçlamaları gündeme getirdiği öğrenildi. Yıldırım'ın da, "Gereken ikazı yapıyoruz" dediği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Referandum çalışmalarına destek istemek amacıyla AK Partili 30'u aşkın eski bakan dün Ankara'da ağırlandı. Başbakan Binali Yıldırım'ın ev sahipliğindeki toplantıya, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve yine eski bakanlardan Egemen Bağış katılmadı. Yıldırım'ın notlar aldığı toplantıda, bakanların ‘evet’ oylarının yüzde 50’nin üzerine çıktığı tespitinde bulunduğu belirtildi.

Hüseyin Gülerce'den Melih Gökçek'e destekHüseyin Gülerce'den Melih Gökçek'e destek

Hürriyet'te yer alan habere göre, bazı eski bakanlar ise bu süreçte içeride ve dışarıda kullanılan üsluba dikkat çeken uyarılarda bulundu. Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, toplantıda parti içinden ve sosyal medyadan kendisine yönelik suçlamaları gündeme getirdi. Başbakan Yıldırım da, takip ettiklerini belirterek, “Gereken ikazı yapıyoruz, yapacağız da” dediği öne sürüldü.

Tokak: Bülent Arınç başbakan olacak demedimTokak: Bülent Arınç başbakan olacak demedim

Yıldırım, referandum sürecine ilişkin bilgi verdiği kısa konuşmasının ardından eski bakanları dinledi. 20’ye yakın bakan görüşlerini aktarırken, Yıldırım da notlar aldı.