Kurtulmuş: Ne güzel artık dünyaya Türkçe öğretiyoruz

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İsviçre'de yayınlanan Blick gazetesinin Erdoğan manşetini değerlendirdi. Kurtulmuş "'Erdoğan'ın diktatörlüğüne son vermek için kocaman bir 'hayır' yazıyor. Ne güzel artık dünyaya da Türkçe öğretiyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Erdoğan'ın diktatörlüğüne Hayır oyu kullanın" diye Türkçe manşet atan İsviçre'nin Blick gazetesinin tavrını yorumladı.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığının Kaya Ramada Otel'de düzenlenen referandum toplantısında iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Kurtulmuş Avrupa ülkelerinin 'hayır'cıları desteklediğini iddia ederken şunları söyledi:

"İsviçre Blick gazetesi tam sayfa bir manşet attı. Cumhurbaşkanımızın büyük bir resmi Türkçe olarak manşet atmış 'Erdoğan'ın diktatörlüğüne son vermek için kocaman bir 'hayır' yazıyor.' Türkçe yazmışlar. Ne güzel artık dünyaya da Türkçe öğretiyoruz. Bu da işin güzel tarafı. Bu attıkları manşetlerin ne anlama geldiğini iyi görüyor bu millet. Size cevabını 16 Nisan sandıklarında verir. Allah'ın izniyle. Sandıklardan güçlü büyük bir Türkiye'nin ortaya çıkması için karar verildiği bir gün olacaktır.16 Nisan bütün bu sistemin hastalıklarından bizi kurtaracak Türkiyeyi daha ileriye götürecek güçlü Türkiye istikametinde yürüyeceğiz. Millet olarak hep beraber el ele vereceğiz, 'evet' 'evet' 'evet' diyerek Türkiye'nin geleceğini mühürleyeceğiz." (İSTANBUL/DHA)