Polis cenazesinde çelenkten Kaftancıoğlu'nun ismini söktüler

2 cinayet zanlısına yönelik operasyonda vefat eden komiser yardımcısı Alim Nar'ın cenaze töreninde, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun çelengindeki ismi söküldü, emniyet yetkilileri özür diledi.

Fotoğraf: HalkTV.com.tr
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Silivri'de dün 2 cinayet zanlısının saklandığı eve düzenlenen operasyonda vurulan ve hastanede vefat eden komiser yardımcısı Alim Nar için cenaze töreni düzenlendi. 

Cenazeye Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş başta olmak üzere Şube Müdürleri, bürokratlar ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

HalkTV'den Hazar Dost'un haberine göre cenazeye bakanlıklar, belediyeler ve siyasi partiler başta olmak üzere çok sayıda çelenk de gönderildi. Ancak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun gönderdiği çelengin üzerindeki imza, cenaze öncesinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından söküldü.

Bunun üzerine CHP heyeti çelengi bir süre dışarı çıkardı, sonra tekrar cenaze alanına alındı.

Alanda imzasız kalan çelenk hakkında emniyet güçleri, "kimin yaptığını anlamadıklarını" söylerken yaşananlardan dolayı özür diledi. Kaftancıoğlu’nun imzası, bulunduktan bir süre sonra tekrar çelenge asıldı. (HABER MERKEZİ)