Silivri'de operasyonda ateş açıldı: Komiser yardımcısı vefat etti

Silivri'de polis, iki cinayet şüphelisini yakalamak için operasyon düzenledi. Şüphelilerin açtığı ateşle yaralanan komiser yardımcısı A.N. kurtarılamadı, 3 kişi gözaltında.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Silivri'de cinayet operasyonuna katılan komiser yardımcısı, şüphelilerin açtığı ateşte yaralandı.

İstanbul Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, bir cinayet soruşturmasında şüpheli olarak aranan T.T. ve N.T'nin, Silivri'de olduğunun belirlenmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri adrese operasyon yaptı. 

Saat 18.30'da düzenlenen operasyon sırasında şüpheliler polise ateş açtı, komiser yardımcısı A.N. vücuduna isabet eden mermiyle yaralandı. Polis memuru A.K'nin ise olayın ardından yaşanan kovalamaca sırasında düşerek hafif yaralandı. 

Yaralı polisler hastaneye kaldırılırken, silahlı saldırıyı gerçekleştiren T.T, N.T. ve C.E. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Komiser Yardımcımız Alim Nar bugün Silivri'deki bir operasyonda yaralanmıştı. Maalesef kahraman polisimiz tedavi gördüğü hastanede şehadete erdi. Şehidimiz Alim Nar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)