Peter Jackson'dan 'Konuş Benimle' yorumu: Son yıllarda izlediğim en iyi korku filmi

Yönetmen Peter Jackson, "Konuş Benimle" filmi hakkında "Son yıllarda izlediğim en yoğun ve en iyi korku filmi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Peter Jackson, Danny ve Michael Philippou tarafından yönetilen "Konuş Benimle" (Talk To Me) filmini son yıllardaki en iyi korku filmlerinden biri olarak değerlendirdi. Film, mumyalanmış bir eli kullanarak ruhların canlanmasını sağlayan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. 

Jackson, "Acımasızca korkutucu ve mümkün olan en iyi şekilde rahatsız edici. 'Benimle Konuş' sadece iyi değil, çok, çok iyi. Yıllardır keyif aldığım en iyi, en yoğun korku filmi" ifadelerini kullandı. 

A24 DUYURDU: DEVAM FİLMİ DE GELECEK

Film, 28 Temmuz'da gösterime girdiğinden bu yana küresel gişede 36,5 milyon dolar kazandı. Film hakkında Steven Spielberg, Ari Aster, Jordan Peele ve George Miller da yorumlarda bulundu. A24, devam filmini de resmi olarak 8 Ağustos'ta duyurdu. GamesRadar+'a konuşan Danny Philippou, "İlk filmi yazarken, devam filmi için de sahneler yazmaktan kendimizi alamadık. Film hakkındaki İncil'imiz çok kapsamlı; çocukların bağlantı kurduğu her bir ruhu, her bir kuralı, elin her bir parçasını ve arkasındaki tarihi parçaladığımız bir devasa mitoloji İncil'imiz var. Keşfedilecek çok şey var" dedi. 

Filmin konusu şöyle:

Bir grup arkadaş, gizemli, mumyalanmış bir el bulur. Eli kullanan grup, bu sayede ruhları nasıl canlandıracaklarını keşfeder. Yaşadıkları heyecanın bağımlısı olan grubun içinde biri, ileri gidip korkunç doğaüstü güçleri serbest bırakır ve bu durum üzerine onlar, kime güveneceklerini seçmek zorunda kaldıkları bir durumla karşı karşıya kalır. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)