Peaky Blinders'ın yeni sezonu için 'izlemede kalın'

'Peaky Blinders' dizisinin Twitter hesabından, dizinin 10'uncu yıldönümü için yapılan paylaşımda, dizinin yaratıcısı Steven Knight'ın "Hikaye henüz bitmedi" ifadelerine yer verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Başrolünde Cillian Murphy'nin bulunduğu 'Peaky Blinders' dizisinin sosyal medya hesabından dizinin yaratıcısı Steven Knight imzalı bir paylaşım yapıldı. Dizinin yayınlanışının 10'uncu yılında dizinin takipçilerine teşekkür edilen mesajda, "Hikaye henüz bitmedi. İzlemede kalın" ifadelerine yer verildi. 

'DEVAM FİLMİNİN ÇEKİMLERİ YAKINDA BAŞLAYACAK'

ScreenRant'in haberine göre, 2022 yılında 6'ncı sezonuyla final yapan dizinin devamında yaşananların anlatılacağı bir film çekilmesi planlanıyor. Filmin, 2023 yılı içinde çekimlerinin başlaması öngörülüyor. 

Öte yandan, filmin konusunun ne olacağı henüz bilinmiyor. Aslında Shelby ailesinin I. ve II. Dünya Savaşı arasında yaşadıklarını hikayeleştirmek istediği bilinen Knight, daha önce çekilecek devam filminin II. Dünya savaşı sırasında geçeceğini açıkladı. II. Dünya Savaşı zamanında geçecek olan filmin, Thomas Shelby'nin rakibi Oswald Mosley'den intikam alma hikayesini anlatması muhtemel gözüküyor. 

Knight temmuz ayında devam filminin ötesinde bir planının daha olduğunu açıkladı. Dizinin takipçileri arasında süren tartışmalarda, Knight'ın bahsettiği bu proje ya Ada Shelby ya da Tommy'nin oğlu Duke'un hikayesini anlatacağı ihtimali üzerinde duruluyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)