Paul Mescal anlattı: Pedro Pascal'ın yanına gitmekten korkuyordum

"Gladyatör 2" filminin başrol oyuncusu Paul Mescal, film setinde Pedro Pascal'la ilk tanışmasını anlattı. Oyuncu, "Geldi ve çok samimi görünüyordu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Aftersun" filmiyle gündeme gelen Paul Mescal ve son olarak 'The Last of Us' dizisinde rol alan Pedro Pascal, Ridley Scott yönetmenliğindeki devam filmi "Gladyatör 2"de rol alıyor. Başroldeki Lucius'un karakterini canlandıran Paul Mescal, sette yürüdüğü andan itibaren Pedro Pascal'ın ağırlığını hissettiğini söyledi.

IndieWire'ın aktardığına göre, Esquire'a konuşan Mescal, SAG-AFTRA saldırısı nedeniyle şu anda çekimlerine ara verilen "Gladyatör 2" üzerinde çalışmanın deneyimini anlattı. Oyuncu, "Film hakkında ne kadar stresli konuştuğumu anlatamam çünkü bu kesinlikle yaptığım en büyük film. Gerçekten heyecanlıyım ama filmin mirasından biraz olsun uzaklaşmak zor. Gerçekten iyi yazılmış olduğunu düşünüyorum ve ilkine saygı duruşunda bulunuyor ancak bu benim adım atabileceğim ve rahatça kendime ait olabileceğimi düşündüğüm bir şey" ifadelerini kullandı.

Pedro Pascal'la ilk kez tanıştığını anlatan oyuncu, Pascal'a tek başına yaklaşamayacak kadar gergin olduğunu ve onun sohbet başlatmasını beklemek zorunda kaldığını belirtti. Mescal, "Onun yanına gitmekten çok korkuyordum. Geldi ve çok samimi görünüyordu. Onunla takılmayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu. 

'RUSSEL CROWE'LA NE KONUŞACAĞIMIZI BİLMİYORUM'

Ayrıca Mescal, film hakkında orijinal "Gladyatör" yıldızı Russell Crowe ile temas halinde olmadığını açıkladı. Mescal, Crowe hakkında "Ne hakkında konuşacağımızı bilmiyorum. Mesela, onun hikayelerini çekimlerden dinlemeyi çok isterdim ama karakter sanki tamamen ayrı" dedi.