Pedro Pascal, 'Gladyatör 2' kadrosunda

"Gladyatör 2"nin kadrosuna Pedro Pascal da katıldı. Film için Fas'ta setler inşa edilmeye başlandı, çekimler yakında başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Pedro Pascal, Ridley Scott yönetmenliğindeki "Gladyatör" devam filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Devam filminde Commodus'u yeğeni Lucius'u Oscar adayı oyuncu Paul Mescal canlandıracak. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, oyuncu Barry Keoghan da, hikâyenin kötü karakteri olan İmparator Geta'ya hayat verecek. Oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerden Joseph Quinn ise İmparator Caracalla olarak izleyici karşısına çıkacak. İlk filmde Juba adındaki bir gladyatörü canlandıran Djimon Hounsou'nun da devam filmi için dönmesi bekleniyor.

SETLER İNŞA EDİLMEYE BAŞLANDI

Filme dahil olan Denzel Washington'ın ve Pedro Pascal'ın rolleri hakkındaki detaylar gizli tutuluyor. "Gladyatör 2" için Fas'ta setler inşa edilmeye başlandı. Filmin çekimleri yakında başlayacak.

2001 tarihli Oscar ödüllü "Gladyatör", köle olarak satılan ve İmparator Commodus'un yönetimi altında bir gladyatör olarak savaşmaya zorlanan eski bir general olan Maximus Decimus Meridius'un (Russell Crowe) hikâyesini anlatıyordu. Orijinal filmdeki olayların yaklaşık 20 yıl sonrasında geçecek olan "Gladyatör 2", Commodus'u yeğeni Lucius'u merkezine alacak.