'Gladyatör 2'nin set görselleri yayınlandı: 'Şehir kuşatma savaşı' geliyor

Fas Kültür Bakanı Muhammed Mehdi Bensaid, Ridley Scott'ın yönetmenliğini üstlendiği "Gladyatör 2" setinden fotoğraf ve videolar paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ridley Scott'ın bir kez daha yönetmen koltuğuna geçtiği "Gladyatör 2" setinden fotoğraf ve videolar yayınlandı. Film çekimleri sırasında sette meydana gelen patlamanın ardından Fas Kültür Bakanı Muhammed Mehdi Bensaid seti ziyaret etti. 

Bensaid, Instagram hesabından setten paylaşım yaptı. Paylaşılan fotoğraf ve videoların ardından devam filminin gladyatör dövüşlerinin yanı sıra, bir Fas şehrinin kuşatılmasına odaklanan büyük bir savaşı da içerebileceği öne sürüldü.

2001 tarihli Oscar ödüllü "Gladyatör", köle olarak satılan ve İmparator Commodus'un yönetimi altında bir gladyatör olarak savaşmaya zorlanan eski bir general olan Maximus Decimus Meridius'un (Russell Crowe) hikâyesini anlatıyordu. Orijinal filmdeki olayların yaklaşık 20 yıl sonrasında geçecek olan "Gladyatör 2", Commodus'u yeğeni Lucius'u merkezine alacak. 

"Gladyatör 2"de Commodus'u yeğeni Lucius'u Oscar adayı oyuncu Paul Mescal canlandıracak. Filmin kadrosunda, imparatorluğu 198'den 211'e kadar kontrol eden gerçek bir Roma İmparatoru olan İmparator Geta rolündeki Fred Hechinger (White Lotus), Pedro Pascal, Joseph Quinn (Stranger Things) ve Moon Knight'dan May Calamawy de yer alıyor.